Ermand Mertenika: Si mund t’ju shpëtojë nga infarkti defibrilatori emergjent

Çfarë është bio-inxhinieria dhe cili është funksioni i saj në fushën e mjekësisë? Bio-inxhinieria është një term i avancuar dhe një gamë e gjerë e shkencës dhe teknologjisë mjekësore, ku hibridizohen shkencat mjekësore me inxhinierinë,...

Ermand Mertenika, (Inxhinieri i Biomjekësis) që na vjen në ndihmë me informacionet e tij.

Ermand Mertenika (Inxhinieri Biomjeksëor) Sëmundjet tumorale dhe kancerat janë sëmundje të cilët po tkurrin vazhdimisht popullsinë për shkak të mungesës së një zgjidhje shkencore e cila mund të diagnostikojë në mënyrë permanente këto sëmundje sidomos fazën...

“Business Lunch” çfarë është dhe si organizohet.

Business lunch, çfarë është? Keni marë një ftesë për tu nisur në një business lunch ose punëdhënësi juaj ju ka kërkuar që të organizoni një nga gjërat më të rëndësishme ndaj klientëve ose ndaj...

4 Ide biznesi për vitin 2021

Mar shkas nga pyetjet e shumta që mora herën e fundit,si mund të nis një biznes? A ke ndonjë ide? Ku mund të investoj?Alibia më dërgon, që sa herë ju kërkoni informacione në internet...

“Anaida Deti”Stomatologia që nisi gjithçka nga zero në Kanada

"Anaida Deti, është pa dyshim nga ato durrsake që na bëjnë të ndjehemi krenar kur dëgjojmë mbi arritjet e tyre. Një profesioniste e shkëlqyer në Stomatologji e nderuar me dhjetëra çmime në Kanada, si dhe...

Çfar duhet shkruar në një cv, dhe çfar jo!

CV është një përmbledhje e të dhënave tuaja dhe është mënyra më e mirë e mundëshme për t’u prezantuar. CV (Curriculum Vitae) kurrikulumi i juaj është mjeti nëpërmjet të cilit ju mund të bëni promovimin...

Nga ideja në realizim, ja si të hapni “Coffee Shop” tuaj

Kafeja është e shijshme,qetësuese dhe e gjithanshme.Në Shqipëri është një pije me konsum të lart, e përveçse një pije e preferuaar dhe e zgjedhur nga Shqiptarët ajo është dhe një mundësi biznesi e shkëlqyer. Por...

7 Mënyra si të keni një dyqan online

Industria e tregëtis elektronike po lulëzon.Pjesa më e madhe e popullsisë bëjnë blerje në internet,dhe bizneset po përfitojnë nga ky trend. Nëse keni një kompani ekzistuese ose doni të filloni një biznes të shitjeve online,...