ALBUSINESSMAGAZINE

9 POSTS

-

0 COMMENTS

“Anaida Deti”Stomatologia që nisi gjithçka nga zero në Kanada

"Anaida Deti, është pa dyshim nga ato durrsake që na bëjnë të ndjehemi krenar kur dëgjojmë mbi arritjet e tyre. Një profesioniste e shkëlqyer në Stomatologji e nderuar me dhjetëra çmime në Kanada, si dhe...

Çfar duhet shkruar në një cv, dhe çfar jo!

CV është një përmbledhje e të dhënave tuaja dhe është mënyra më e mirë e mundëshme për t’u prezantuar. CV (Curriculum Vitae) kurrikulumi i juaj është mjeti nëpërmjet të cilit ju mund të bëni promovimin...

Nga ideja në realizim, ja si të hapni “Coffee Shop” tuaj

Kafeja është e shijshme,qetësuese dhe e gjithanshme.Në Shqipëri është një pije me konsum të lart, e përveçse një pije e preferuaar dhe e zgjedhur nga Shqiptarët ajo është dhe një mundësi biznesi e shkëlqyer. Por...

7 Mënyra si të keni një dyqan online

Industria e tregëtis elektronike po lulëzon.Pjesa më e madhe e popullsisë bëjnë blerje në internet,dhe bizneset po përfitojnë nga ky trend. Nëse keni një kompani ekzistuese ose doni të filloni një biznes të shitjeve online,...

Sekreti i një fjalimi

Nuk ka një formulë të vetme për një fjalim frymëzues,por,ka një përbërës sekret që kanë të përbashkët më të mirët.Këtu po ju ndaj katër mënyra si ta bësh që të funksionoj për ty një...

Si të shkruani një letër motivimi për punë.

Shkrimi i një letre motivuese për punë mund të jetë sfidues.Pytja që mbetet gjithnjë është: se cila është mënyra më e mirë për të shkruar një letër në mënyrë që të fitojë këtë  pozicion...

Disa këshilla se si të mbajmë qëndrim pozitiv në punë

Qëndrimi ndihmon në përmirësimin e jetës tonë,por mund edhe ta vështirësojë atë.Kjo është dhe arsyeja pse njerëzit duan të modifikojnë përcerptimet e tyre me shpresën se do kenë një jetë më të mirë.Qëndrimi është...

Jordan Belfort “ The Wolf Of The Wall Street”

Jordan Belfort lindi më 9 korrik 1962 në New York,djali i Max dhe Leah,dy administrator.Ai filloi të punoj si telefonist ( call center sot) në një firmë brokerimi ( ndërmjetës),”LF Rothschild”I gjetur ngushtë në...

Recent posts

Popular categories