ALBUSINESSMAGAZINE

12 POSTS

-

0 COMMENTS

Si të shkruani një letër motivimi për punë.

Shkrimi i një letre motivuese për punë mund të jetë sfidues.Pytja që mbetet gjithnjë është: se cila është mënyra më e mirë për të shkruar një letër në mënyrë që të fitojë këtë  pozicion...

Disa këshilla se si të mbajmë qëndrim pozitiv në punë

Qëndrimi ndihmon në përmirësimin e jetës tonë,por mund edhe ta vështirësojë atë.Kjo është dhe arsyeja pse njerëzit duan të modifikojnë përcerptimet e tyre me shpresën se do kenë një jetë më të mirë.Qëndrimi është...

Jordan Belfort “ The Wolf Of The Wall Street”

Jordan Belfort lindi më 9 korrik 1962 në New York,djali i Max dhe Leah,dy administrator.Ai filloi të punoj si telefonist ( call center sot) në një firmë brokerimi ( ndërmjetës),”LF Rothschild”I gjetur ngushtë në...

Bill Gates “Mëndja e Dritareve Të Hapura” Windows

Emri i vërtet, i Bill Gates,u bë i famshëm në të gjithë botën si një nga shembujt më të bujshëm të njeriut i cili ja doli vetë “self made man” amerikani i shekullit të...

Postimet e Fundit

Kategoritë