albusiness

27 POSTS

-

0 COMMENTS

Çfarë të bëni nëse biznesi juaj ngadalsohet?

Është sezoni veror dhe të gjithë janë duke pushuar dhe po marin rreze dielli në plazh.por çfarë do të thotë kjo për bizneset me pakicë dhe si ndikon kjo në shitjet tuaja?Gjithsesi nga përvoja...

7 Mënyra për një mëngjes të Motivueshëm”

A e dini se motivi esht diçka qe mund të të ndizet shum leht? Implementoini vetes kete rutin çdo mëngjes dhe do të shikoni që nuk do keni kurrë probleme me motivimin. Motivimi është kushti për...

Jack Ma

Jack Ma është një biznesmen kinez.investitor dhe politikan.Kontribuoj për 13 vjet në bordin e drejtorëve të Softbank Group ku më pas u largua duke u pensionuar si Kryetari Ekzekutiv I Alibaba në Shtator të...

Ç’farë përgjigje të jepni kur një klient thotë është shumë shtrenjtë

Nëse keni pasur ose keni një biznes tuajin padyshim që jeni përballur me termin:”është shum i shtrenjtë”,Por ju jeni në dijeni të kësaj fjalie pasi keni zotimin e duhur dhe beson që vlera që...

10 mënyra për të qenë një person i fortë mendërisht

Në një botë ku emocionet diktojnë veprimet tona dhe ku evolucioni dixhital ka ekspozuar jetën tonë te  njerëzit që janë jashtë rrethit tonë të ngushtë të miqëve dhe të familjes.na bën shpesh herë ta...

Etika e Biznesit

  Etika e biznesit është vlersimi i veprimtarive dhe sjelljeve të biznesit si të drejta ose të gabuara. Standartet etike në biznes bazohen në parimin e sjelljes,e krijuar zakonisht nga pritjet e shoqërisë,industrisë dhe vlerave personale...

1% e bëjnë 99% të jetë- (JO!) Këshilla për suksesin

Fituesi është një humbës i cili u përpoq edhe një herë.Njerëzit e suksesshëm vashdojnë të arrijnë ëndrrat e tyre ndërsa dembelët bëhen më dembelë çdo ditë që kalon.Të trishtuar, e di. Por, a duhet...

Elon Musk

Elon Reeve Musk lindi më 28 qershor 1971 në Afrikën e Jugut, në Pretoria.Biri i një inxhinieri elektromekanik me emrin Errol Musk dhe Mey,nëna e tij një modele dhe dietologe me origji nga Kanadaja.Pas...

Postimet e Fundit

Kategoritë