albusiness

27 POSTIME

-

0 KOMENTET

Si mund të Fillojmë një Biznes me ose pak para”

Si të fillojë një Biznes? Kjo pyetje bëhe nga shumë njerëz sot.Sidomos për ato që janë të interesuar të kenë një Biznes apo për ato që duan ta zgjerojnë më tepër aktivitetin e tyre.Sot...

Si mund të shes çdo gjë,kujtdo

Një nga aftësitë më të vlefshme që një shitës mund të ketë është të dijë të shes çdo gjë. Të jesh një shitës i shkëlqyer hap dyert e mundësive,veçanërisht për sipërmarrësit dhe bizneset.ja disa...

IBM,një histori e shkurtër e kompanisë

Ka kompani të cilët kanë kontribuar “duke shkruar”historinë e teknologjisë së informatikës,pasi kanë parë shkëlqimin e këtij sektori,kompani të ndryshme kanë bashkëpunuar me zhvillimin e teknologjisë përmes projekteve dhe eksperimenteve të vashdueshme të cilat...

Steven Paul Jobs

Steven Paul Jobs lindi më 24 shkurt 1955 Green Bay,të Kalifornisë nga Joanne Carole Schieble dhe Abdulfattah “John” Jandali,të cilët,duke qën akoma student të rinj në universitet,e adoptojn kur ai ishte akoma i mbështjellur...

Strategjia e markës(Brand):Çfarë është dhe pse ju duhet?

Nëse dispononi një subjekt apo jeni titullari i tij,me siguri e keni dëgjuar termin “markë”( branding).Gjithashtu keni parë dhe Biznese për tu treguar fillestarve të investojnë në strategjinë e tyre të markës dhe të...

“Social Media dhe idetë e marketingut”

Momentet e shkurtra janë një deçizion për të cilin duhet të mendosh shpejt ose të veprosh me zgjuarsi në ato pak minuta që ke.Si psh:keni 15 minuta kohë dhe nuk jeni i sigurt se...

THËNIE INSPIRUESE

25 thënie të mahnitëshme rreth një qëndrimi Qëndrimi ka rol thelbësor në ndjekjen dhe realizimin e qëllimeve tona.Më poshtë do gjeni 25 thënie frymëzuese për rëndësinë e qëndrimit në jetën tonë. 25 Thënie inspiruese rreth një qëndrimi pozitiv 1.”Nëse...

Si të ndërtojmë një markë, jo thjesht një biznes

Ndërtimi një marke nuk është diçka që ndodh brenda ditës.Është diçka që evulon me kalimin e kohës dhe do vashdojë të zhvillohet për aq kohë sa biznesi juaj do jetë në rritje.E megjithatë ka...

Recent posts

Popular categories