albusiness

27 POSTIME

-

0 KOMENTET

Si të dini kur është koha e duhur për të filluar një biznes

Përqindja më e madhe e startup-eve dështojnë.Atëher kemi të bëjmë me një pyetje shqetësuese.Gjithsesi koha nuk është aq e rëndësishme sa mund të mendoni.Kur është koha e duhur për të filluar një biznes?Në fakt...

Si mund të marrim një promovim? Ja 5 mënyrat.

  Të jemi në një periudh kohore shumë të gjatë në një punë është diçka që e duam të gjithë,aq më shumë kur shohim lëvizje apo ngritje në detyrë nga organizata, Me siguri mendojmë që...

Si mund të jeni një Lider efektiv

Cilat jan shenjat e një lideri të mir dhe si mund të bëheni dhe ju një i till?Mendoni pak,nuk mund të jetë si një orë leksioni apo kursi që keni bër në shkollë,Duke folur...

Recent posts

Popular categories