Biografi

Jack Ma

Jack Ma është një biznesmen kinez.investitor dhe politikan.Kontribuoj për 13 vjet në bordin e drejtorëve të Softbank Group ku më pas u largua duke u pensionuar si Kryetari Ekzekutiv I Alibaba në Shtator të...

Elon Musk

Elon Reeve Musk lindi më 28 qershor 1971 në Afrikën e Jugut, në Pretoria.Biri i një inxhinieri elektromekanik me emrin Errol Musk dhe Mey,nëna e tij një modele dhe dietologe me origji nga Kanadaja.Pas...

Jeff Bezos:Themeluesi i Amazon dhe Titullari Washington Post,biografia

Jeff Bezos është njeriu më i pasur i botës si pas revistës Forbes,me një pasuri prej rreth 117 Miliard$ shifër kjo e dhën në Mars të 2020.Themelues dhe administrator i gjigandit e-commerce (shitjeve në...

Steven Paul Jobs

Steven Paul Jobs lindi më 24 shkurt 1955 Green Bay,të Kalifornisë nga Joanne Carole Schieble dhe Abdulfattah “John” Jandali,të cilët,duke qën akoma student të rinj në universitet,e adoptojn kur ai ishte akoma i mbështjellur...

Postimet e Fundit

Kategoritë