Histori

IBM,një histori e shkurtër e kompanisë

Ka kompani të cilët kanë kontribuar “duke shkruar”historinë e teknologjisë së informatikës,pasi kanë parë shkëlqimin e këtij sektori,kompani të ndryshme kanë bashkëpunuar me zhvillimin e teknologjisë përmes projekteve dhe eksperimenteve të vashdueshme të cilat...

Postimet e Fundit

Kategoritë