Këshilla Suksesi

Si të shkruani një letër motivimi për punë.

Shkrimi i një letre motivuese për punë mund të jetë sfidues.Pytja që mbetet gjithnjë është: se cila është mënyra më e mirë për të shkruar një letër në mënyrë që të fitojë këtë  pozicion...

Çfarë të bëni nëse biznesi juaj ngadalsohet?

Është sezoni veror dhe të gjithë janë duke pushuar dhe po marin rreze dielli në plazh.por çfarë do të thotë kjo për bizneset me pakicë dhe si ndikon kjo në shitjet tuaja?Gjithsesi nga përvoja...

Ç’farë përgjigje të jepni kur një klient thotë është shumë shtrenjtë

Nëse keni pasur ose keni një biznes tuajin padyshim që jeni përballur me termin:”është shum i shtrenjtë”,Por ju jeni në dijeni të kësaj fjalie pasi keni zotimin e duhur dhe beson që vlera që...

10 mënyra për të qenë një person i fortë mendërisht

Në një botë ku emocionet diktojnë veprimet tona dhe ku evolucioni dixhital ka ekspozuar jetën tonë te  njerëzit që janë jashtë rrethit tonë të ngushtë të miqëve dhe të familjes.na bën shpesh herë ta...

Etika e Biznesit

  Etika e biznesit është vlersimi i veprimtarive dhe sjelljeve të biznesit si të drejta ose të gabuara. Standartet etike në biznes bazohen në parimin e sjelljes,e krijuar zakonisht nga pritjet e shoqërisë,industrisë dhe vlerave personale...

1% e bëjnë 99% të jetë- (JO!) Këshilla për suksesin

Fituesi është një humbës i cili u përpoq edhe një herë.Njerëzit e suksesshëm vashdojnë të arrijnë ëndrrat e tyre ndërsa dembelët bëhen më dembelë çdo ditë që kalon.Të trishtuar, e di. Por, a duhet...

Instagram? Ja si mund ta promovoni biznesin tuaj.

A përdorni instagramin për të promovuar biznesin tuaj?jeni në kërkim të mënyrave për të tërhequr klientët tuaj? Instagrami ofron një tërheqe vizuale dhe një gjerësi marketingu për biznese të çdo madhësie. Në këtë artikull po...

Si mund të Fillojmë një Biznes me ose pak para”

Si të fillojë një Biznes? Kjo pyetje bëhe nga shumë njerëz sot.Sidomos për ato që janë të interesuar të kenë një Biznes apo për ato që duan ta zgjerojnë më tepër aktivitetin e tyre.Sot...

Postimet e Fundit

Kategoritë