Kuriozitete

“Business Lunch” çfarë është dhe si organizohet.

Business lunch, çfarë është? Keni marë një ftesë për tu nisur në një business lunch ose punëdhënësi juaj ju ka kërkuar që të organizoni një nga gjërat më të rëndësishme ndaj klientëve ose ndaj...

NASDAQ, çfarë do të thot ky akronim?

NASDAQ është emri i një tregu të aksioneve.Mund ta keni parë në televizione ndërkombëtare,ose në lajmet ekonomike dhe financiare.pasi është e lidhur me Bursën e New York-ut dhe ecurinë e bursave botërore.Operon në fushën...

Motorola

Motorola Dyna TAC 8000X, telefoni i parë celularë Ne mesin e viteve 80 paraqitet telefoni i parë celularë , teknologjia e asaj kohe u lejon kompanive te eksperimetojnë me prototipa që kanë peshën dhe madhësi...

E-commerce:evolucioni i blerjeve në internet

Blerja e shumë produkteve në internet duke përdorur uebin është një zakon gjithnjë e më i konsoliduar.Një klik i thjesht na dërgon në çdo dyqan virtual,i cili na jep mundësin të njihemi dhe të...

Postimet e Fundit

Kategoritë