Motivim

Sekreti i një fjalimi

Nuk ka një formulë të vetme për një fjalim frymëzues,por,ka një përbërës sekret që kanë të përbashkët më të mirët.Këtu po ju ndaj katër mënyra si ta bësh që të funksionoj për ty një...

Disa këshilla se si të mbajmë qëndrim pozitiv në punë

Qëndrimi ndihmon në përmirësimin e jetës tonë,por mund edhe ta vështirësojë atë.Kjo është dhe arsyeja pse njerëzit duan të modifikojnë përcerptimet e tyre me shpresën se do kenë një jetë më të mirë.Qëndrimi është...

7 Mënyra për një mëngjes të Motivueshëm”

A e dini se motivi esht diçka qe mund të të ndizet shum leht? Implementoini vetes kete rutin çdo mëngjes dhe do të shikoni që nuk do keni kurrë probleme me motivimin. Motivimi është kushti për...

Si të ndërtojmë një markë, jo thjesht një biznes

Ndërtimi një marke nuk është diçka që ndodh brenda ditës.Është diçka që evulon me kalimin e kohës dhe do vashdojë të zhvillohet për aq kohë sa biznesi juaj do jetë në rritje.E megjithatë ka...

Si të dini kur është koha e duhur për të filluar një biznes

Përqindja më e madhe e startup-eve dështojnë.Atëher kemi të bëjmë me një pyetje shqetësuese.Gjithsesi koha nuk është aq e rëndësishme sa mund të mendoni.Kur është koha e duhur për të filluar një biznes?Në fakt...

Si mund të marrim një promovim? Ja 5 mënyrat.

  Të jemi në një periudh kohore shumë të gjatë në një punë është diçka që e duam të gjithë,aq më shumë kur shohim lëvizje apo ngritje në detyrë nga organizata, Me siguri mendojmë që...

Si mund të jeni një Lider efektiv

Cilat jan shenjat e një lideri të mir dhe si mund të bëheni dhe ju një i till?Mendoni pak,nuk mund të jetë si një orë leksioni apo kursi që keni bër në shkollë,Duke folur...

Postimet e Fundit

Kategoritë