Si të shkruani një letër motivimi për punë.

Shkrimi i një letre motivuese për punë mund të jetë sfidues.Pytja që mbetet gjithnjë është: se cila është mënyra më e mirë për të shkruar një letër në mënyrë që të fitojë këtë  pozicion...

Disa këshilla se si të mbajmë qëndrim pozitiv në punë

Qëndrimi ndihmon në përmirësimin e jetës tonë,por mund edhe ta vështirësojë atë.Kjo është dhe arsyeja pse njerëzit duan të modifikojnë përcerptimet e tyre me shpresën se do kenë një jetë më të mirë.Qëndrimi është...

Jordan Belfort “ The Wolf Of The Wall Street”

Jordan Belfort lindi më 9 korrik 1962 në New York,djali i Max dhe Leah,dy administrator.Ai filloi të punoj si telefonist ( call center sot) në një firmë brokerimi ( ndërmjetës),”LF Rothschild”I gjetur ngushtë në...

Bill Gates “Mëndja e Dritareve Të Hapura” Windows

Emri i vërtet, i Bill Gates,u bë i famshëm në të gjithë botën si një nga shembujt më të bujshëm të njeriut i cili ja doli vetë “self made man” amerikani i shekullit të...

Çfarë të bëni nëse biznesi juaj ngadalsohet?

Është sezoni veror dhe të gjithë janë duke pushuar dhe po marin rreze dielli në plazh.por çfarë do të thotë kjo për bizneset me pakicë dhe si ndikon kjo në shitjet tuaja?Gjithsesi nga përvoja...

7 Mënyra për një mëngjes të Motivueshëm”

A e dini se motivi esht diçka qe mund të të ndizet shum leht? Implementoini vetes kete rutin çdo mëngjes dhe do të shikoni që nuk do keni kurrë probleme me motivimin. Motivimi është kushti për...

Jack Ma

Jack Ma është një biznesmen kinez.investitor dhe politikan.Kontribuoj për 13 vjet në bordin e drejtorëve të Softbank Group ku më pas u largua duke u pensionuar si Kryetari Ekzekutiv I Alibaba në Shtator të...

Ç’farë përgjigje të jepni kur një klient thotë është shumë shtrenjtë

Nëse keni pasur ose keni një biznes tuajin padyshim që jeni përballur me termin:”është shum i shtrenjtë”,Por ju jeni në dijeni të kësaj fjalie pasi keni zotimin e duhur dhe beson që vlera që...