10 mënyra për të qenë një person i fortë mendërisht

Në një botë ku emocionet diktojnë veprimet tona dhe ku evolucioni dixhital ka ekspozuar jetën tonë te  njerëzit që janë jashtë rrethit tonë të ngushtë të miqëve dhe të familjes.na bën shpesh herë ta...

Etika e Biznesit

  Etika e biznesit është vlersimi i veprimtarive dhe sjelljeve të biznesit si të drejta ose të gabuara. Standartet etike në biznes bazohen në parimin e sjelljes,e krijuar zakonisht nga pritjet e shoqërisë,industrisë dhe vlerave personale...

1% e bëjnë 99% të jetë- (JO!) Këshilla për suksesin

Fituesi është një humbës i cili u përpoq edhe një herë.Njerëzit e suksesshëm vashdojnë të arrijnë ëndrrat e tyre ndërsa dembelët bëhen më dembelë çdo ditë që kalon.Të trishtuar, e di. Por, a duhet...

Elon Musk

Elon Reeve Musk lindi më 28 qershor 1971 në Afrikën e Jugut, në Pretoria.Biri i një inxhinieri elektromekanik me emrin Errol Musk dhe Mey,nëna e tij një modele dhe dietologe me origji nga Kanadaja.Pas...

Jeff Bezos:Themeluesi i Amazon dhe Titullari Washington Post,biografia

Jeff Bezos është njeriu më i pasur i botës si pas revistës Forbes,me një pasuri prej rreth 117 Miliard$ shifër kjo e dhën në Mars të 2020.Themelues dhe administrator i gjigandit e-commerce (shitjeve në...

Kolonel Harland Sanders,”KFC” Historia e jashtëzakonshme.

Kolonel Sanders është i njohur për krijim e një recete pule të skuqur.Recet kjo e cila do të nisë me një përhapje në të gjithë botën për ushqim të shpejt (fast food) chicken.Kentucky Fried...

Instagram? Ja si mund ta promovoni biznesin tuaj.

A përdorni instagramin për të promovuar biznesin tuaj?jeni në kërkim të mënyrave për të tërhequr klientët tuaj? Instagrami ofron një tërheqe vizuale dhe një gjerësi marketingu për biznese të çdo madhësie. Në këtë artikull po...

Pepsi vs Coca Cola.”Lufta”Shekullore.Kush do fitojë?

Nëse do ju pyesnin për dy produkte me marka të ndryshme me një shpërndarje në të gjithë botën dhe me një përsosmëri konkuruese, çfarë do mendonit? Padyshim që një rendtije në mëndjen tuaj do shkonte...