Pepsi vs Coca Cola.”Lufta”Shekullore.Kush do fitojë?

Nëse do ju pyesnin për dy produkte me marka të ndryshme me një shpërndarje në të gjithë botën dhe me një përsosmëri konkuruese, çfarë do mendonit? Padyshim që një rendtije në mëndjen tuaj do shkonte...

NASDAQ, çfarë do të thot ky akronim?

NASDAQ është emri i një tregu të aksioneve.Mund ta keni parë në televizione ndërkombëtare,ose në lajmet ekonomike dhe financiare.pasi është e lidhur me Bursën e New York-ut dhe ecurinë e bursave botërore.Operon në fushën...

Motorola

Motorola Dyna TAC 8000X, telefoni i parë celularë Ne mesin e viteve 80 paraqitet telefoni i parë celularë , teknologjia e asaj kohe u lejon kompanive te eksperimetojnë me prototipa që kanë peshën dhe madhësi...

E-commerce:evolucioni i blerjeve në internet

Blerja e shumë produkteve në internet duke përdorur uebin është një zakon gjithnjë e më i konsoliduar.Një klik i thjesht na dërgon në çdo dyqan virtual,i cili na jep mundësin të njihemi dhe të...

Qytetaret vazhdojne mos respektojne rregullat e distancimit social dhe kjo mund te jete nje faze inicimi perseri i zinxhirit te Covid-19

Qytetaret vazhdojne mos respektojne rregullat e distancimit social dhe kjo mund te jete nje faze inicimi perseri i zinxhirit te Covid-19. Ne fakt kohet e fundit po shikojme deri diku nje Inkrementim te aktivitetit por...

Si mund të Fillojmë një Biznes me ose pak para”

Si të fillojë një Biznes? Kjo pyetje bëhe nga shumë njerëz sot.Sidomos për ato që janë të interesuar të kenë një Biznes apo për ato që duan ta zgjerojnë më tepër aktivitetin e tyre.Sot...

Si mund të shes çdo gjë,kujtdo

Një nga aftësitë më të vlefshme që një shitës mund të ketë është të dijë të shes çdo gjë. Të jesh një shitës i shkëlqyer hap dyert e mundësive,veçanërisht për sipërmarrësit dhe bizneset.ja disa...

IBM,një histori e shkurtër e kompanisë

Ka kompani të cilët kanë kontribuar “duke shkruar”historinë e teknologjisë së informatikës,pasi kanë parë shkëlqimin e këtij sektori,kompani të ndryshme kanë bashkëpunuar me zhvillimin e teknologjisë përmes projekteve dhe eksperimenteve të vashdueshme të cilat...