Strategjia e markës(Brand):Çfarë është dhe pse ju duhet?

Nëse dispononi një subjekt apo jeni titullari i tij,me siguri e keni dëgjuar termin “markë”( branding).Gjithashtu keni parë dhe Biznese për tu treguar fillestarve të investojnë në strategjinë e tyre të markës dhe të...

“Social Media dhe idetë e marketingut”

Momentet e shkurtra janë një deçizion për të cilin duhet të mendosh shpejt ose të veprosh me zgjuarsi në ato pak minuta që ke.Si psh:keni 15 minuta kohë dhe nuk jeni i sigurt se...

Thënie inspiruese

25 thënie të mahnitëshme rreth një qëndrimi Qëndrimi ka rol thelbësor në ndjekjen dhe realizimin e qëllimeve tona.Më poshtë do gjeni 25 thënie frymëzuese për rëndësinë e qëndrimit në jetën tonë. 25 Thënie inspiruese rreth një qëndrimi pozitiv 1.”Nëse...

Si të ndërtojmë një markë, jo thjesht një biznes

Ndërtimi një marke nuk është diçka që ndodh brenda ditës.Është diçka që evulon me kalimin e kohës dhe do vashdojë të zhvillohet për aq kohë sa biznesi juaj do jetë në rritje.E megjithatë ka...

Si të dini kur është koha e duhur për të filluar një biznes

Përqindja më e madhe e startup-eve dështojnë.Atëher kemi të bëjmë me një pyetje shqetësuese.Gjithsesi koha nuk është aq e rëndësishme sa mund të mendoni.Kur është koha e duhur për të filluar një biznes?Në fakt...

Si mund të marrim një promovim? Ja 5 mënyrat.

  Të jemi në një periudh kohore shumë të gjatë në një punë është diçka që e duam të gjithë,aq më shumë kur shohim lëvizje apo ngritje në detyrë nga organizata, Me siguri mendojmë që...

Si mund të jeni një Lider efektiv

Cilat jan shenjat e një lideri të mir dhe si mund të bëheni dhe ju një i till?Mendoni pak,nuk mund të jetë si një orë leksioni apo kursi që keni bër në shkollë,Duke folur...