#dentalx# kanada #albania#sukses#business#woman#

“Anaida Deti”Stomatologia që nisi gjithçka nga zero në Kanada

"Anaida Deti, është pa dyshim nga ato durrsake që na bëjnë të ndjehemi krenar kur dëgjojmë mbi arritjet e tyre. Një profesioniste e shkëlqyer në Stomatologji e nderuar me dhjetëra çmime në Kanada, si dhe...

Recent posts

Popular categories