Kuriozitete

NASDAQ, çfarë do të thot ky akronim?

NASDAQ është emri i një tregu të aksioneve.Mund ta keni parë në televizione ndërkombëtare,ose në lajmet ekonomike dhe financiare.pasi është e lidhur me Bursën e New York-ut dhe ecurinë e bursave botërore.Operon në fushën...

Recent posts

Popular categories