Thënie inspiruese

25 thënie të mahnitëshme rreth një qëndrimi

Qëndrimi ka rol thelbësor në ndjekjen dhe realizimin e qëllimeve tona.Më poshtë do gjeni 25 thënie frymëzuese për rëndësinë e qëndrimit në jetën tonë.

25 Thënie inspiruese

rreth një qëndrimi pozitiv

1.”Nëse nuk merrni gjithçka që dëshironi,mendoni për gjërat që nuk merrni që nuk doni”. Oscar Wilde

2.”Mos u nxit nga frika në mëndjen tuaj. udhëhiqu nga ëndrrat në zemrën tënde”.Roy T.Bennet

  1. Suksesi nuk duhet të ndiqet; është të joshesh nga personi që bëhesh”.Jim Rohn

4 Çdo gjë mund t’i merret një njeriu, por një gjë: e fundit e lirive njerzore – të zgjedhësh qëndrimin e dikujt në çdo rrethanë të caktuar, të zgjedhësh një mënyrë.” Viktor E. Frankl

5.”Dobësia e qëndrimit bëhet dobësia e karakterit.” Albert Einstein

6.”Nëse keni mendime të mira ata do të shkëlqejnë nga fytyra juaj si rrezet e diellit dhe ju do të dukeni më bukuroshe.”Roald Dahl

7.”Eshtë qëndrimi ynë në fillim të një detyre të vështirë që, më shumë se gjithçka tjetër,do të ndikojnë në rezuktatin e saj të suksesshëm.” William James

8.”Problemi juaj nuk është problemi, është qëndrimi juaj në lidhje me problemin.”Ann Brashares

9.”Ju nuk mund të përshtatni – bëni situatat në jetë, por mund të përshtatni – bëni qëndrimet për t’iu përshtatur situatave.”Zig Ziglar

10.”Nëse nuk ju pëlqen diçka ndryshojnei; nëse nuk mund ta ndryshoni, ndryshoni mënyrën e të menduarit për të.” Mary Engelbreit

11.”I vetmi ndryshim mes një dite të mirë dhe një dite të keqe është qëndrimi juj.” Denis S. Brown

12.”Zbulimi më i madh i të gjitha kohërave është që personi mund të ndryshojë të ardhmen e tij duke ndryshuar thjesht qëndrimin e tij.”Oprah Winfrey

“Zbulimi më i madh i të gjitha kohërave është që personi mund të ndryshojë të ardhmen e tij duke ndryshuar thjesht qëndrimin e tij”.

Oprah Winfrey

13.”Një qëndrim pozitv është diçka në të cilën të gjithë mund të punojmë dhe të gjithë mund të mësojnë se si ta përdorin atë.”Joan Lunden

14.”Janë njerëzit e mirë ata që bëjnë vende të mira”. Anna Sewell

15.”Asgjë nuk mund ta ndalojë njeriun me qëndrimin e duhur mendor për të arritur qëllimin e tij; asgjë në tokë nuk mund ta ndihmojë njeriun me qëndrim të gabuar mendor”. Thomas Jefferson

16.”Mbani mendimet tuaj pozitive sepse mendimet tuaj bëhen fjalët tuaj. Mbani fjalët tuaja pozitive sepse fjalët tuaja bëhen sjellja juaj. Mbani sjellen tuaj pozitive sepse sjellja juaj bëhet zakonet tuaj. Mbani zakonet tuaja pozitive sepse zakonet tuaja bëhen vlerat tuaja. Mbani vlerat tuaja pozitive sepse vlerat tuaja bëhen fati juaj.” Mahatma Gandhi

17.”Një qëndrim pozitiv shkakton një reagim zinxhir të mendimeve, ngarjeve dhe rezultateve pozitive. Eshtë një katalizator dhe ndez rezultate të jashtëzakonshme.” Wade Boggs

18.” Zhvilloni një qëndrimi mirënjohje, Thuaj faleminderit të gjithëve që takoni për gjithçka që bëjnë për ju.” Brian Trejsi

19.” Pensimist është ai që vështirëson mundësitë e tij dhe optimist është ai që bën mundësitë e vështirësive të tij.” Harry S. Truman

20.” Nëse ndryshoni mënyrën e shikimit të gjërave, gjërat që shikoni ndryshojnë-” Wayner Dyer

21.”Njerëzit që thonë se nuk mund të bëhetnuk duhet t’i ndërpresin ata që po e bëjnë atë.” George Bernard Shaw

22.” Nëse je pozitiv, do të shihni mundësinë në vënd të pengesave.” Konfuci

23.” Gjithçka ndryshon për mirë kur merr në pronësi problemet e tua.” Robert Ringer

24,” Paaftësia e vetme në jetë është një qëndrim i keq.” Scott Hmilton

25.” Talenti i mirë me qëndrim të keq është i barabartë me talentin e keq.” Bill Walash

Cila është thënia juaj e preferuar ndaj qëndrimit dhe pse? Ndoshata unë nuk e kam renditur më sipër .Ndajeni atë me një koment më poshët.

Faleminderit!

ju keni gjithmonë fuqinë për të bër një ndryshim!